Foto expo in de voetsporen van fotograaf Martien Coppens

Foto expo in de voetsporen van fotograaf Martien Coppens

Op de campus worden foto’s geëxposeerd van Martien Coppens (1908-1986) en de hedendaagse fotograaf Wiesje Peels. Peels trok in de voetsporen van Coppens met een fiets en een donkere kamer op wielen door hoogveengebied de Peel, om het landschap en haar bewoners vast te leggen op de gevoelige plaat.

De duo-tentoonstelling ‘De Mix Nederland: Aarde’ werd op vrijdag 1 september geopend door auteur Wilfried de Jong, die ook de tentoonstellingsteksten schreef, en is tot en met 31 oktober 2023 te zien op station Tilburg centraal en op de Universiteitslaan en in het Cobbenhagen gebouw.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.