Komisch duo Leonard & Jeroen in Luycks Gallery

Leonard en Jeroen, synoniem aan ongemak en een glimlach, exposeren in Tilburg.  Ze maakten een hilarische ‘promotiefilm’ voor de stad Tilburg (Tilburg, zand erover), gooiden op festivals hoge ogen met hun levensgrote ‘kermisact’ Wawazda en doen tot het einde van deze maand mee aan een Olympische expositie in Londen, waarbij in estafettevorm kunstwerken zijn gemaakt. Maar het spraakmakende Tilburgse absurdistenduo Leonard & Jeroen is vooral bekend van haar korte droogkomische filmpjes.

Op de ‘spectaculaire’ expositie Paris, die volgende week van start gaat in Galerie Luycks in Tilburg, zijn er verschillende te zien. Leonard (Bedaux, 1978) en Jeroen (Opstelten, 1978) onderwerpen op de tentoonstelling het fenomeen ‘merk’ aan een kritisch onderzoek. Zij stellen zich de vraag wat de waarde en impact is van keurmerken, waarmerken, beeldmerken, brandmerken etc..  Speciaal voor de gelegenheid heeft het duo ook zichzelf tot ‘kunstmerk’ uitgeroepen.

Luycks Gallery, Nieuwlandstraat 31, Tilburg. De opening van de expositie is op vrijdag 31 augustus om 17u, het werk is nog te zien tot en met 22 september. Voor alle info: www.luycksgallery.com

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.