Word-Actief Commissie

De zoektocht naar studenten voor de Word-Actief-commissie is gestart.

In voorgaande jaren vroeg fractie Front al aandacht voor de actieve student, onder andere door het schrijven van een petitie en het (mede)organiseren van de Dag van de Actieve Student of de Become Active Day. Nu wordt er door deze fractie in samenwerking met de universiteit en de vertegenwoordiging van alle studentenverenigingen (SOTS) en studie- en sportverenigingen (TiGeAk) gezocht naar studenten die zich in willen zetten voor de promotie van een actief studentenleven.

Fractie Front: “Front is van mening dat het ontplooien van extra curriculaire activiteiten een toegevoegde waarde is voor de studietijd van iedere student. Studeren is niet alleen kennis vergaren vanuit colleges, maar ook buiten de collegezalen om kan veel ervaring worden opgedaan.”

Fractie Front probeerde in dit kader eerder een certificaat in te voeren op de universiteit, dat elke actieve student zou moeten krijgen, maar dat plan werd niet overgenomen door het College van Bestuur. Neem voor 24 mei contact op met Front als je meer informatie wilt.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.