Goeie boodschappen doe je voortaan op de campus

Het zijn smakelijke tijden op Tilburg University. Hadden we afgelopen maandag de officiële opening van de Starbucks, binnenkort haal je ook je boodschappentas met vers, lokaal en duurzaam eten op de campus af. Direct van de boer. Goei Eete opent namelijk een afhaalpunt in het Academia Building.

Vanaf 29 augustus kun je online je bestelling plaatsen. De eerste levering kun je dan op 4 september aan de balie in het A-gebouw afhalen. De tent die ons dit goede voedsel gaat leveren heet niet geheel toevallig ‘Goei Eete’. Het is een burgerinitiatief. Ze leveren “lekkere verse en lokaal geproduceerde producten rechtstreeks van de boer tegen vergelijkbare prijzen in de supermarkt”. Voor de academicus die graag verse producten gebruikt, maar zelf geen uitgebreid moestuintje kan aanleggen, lijkt het een zeer welkom initiatief. Je kunt bovendien helemaal zelf je pakket samenstellen.

Je bestelling plaats je op www.goeieete.nl. Goei Eete verzamelt je eten op woensdag bij de boer. Op donderdag staat het voor je klaar in koeldozen en neem je het zo mee naar je eigen voorraadkast. Vergeet je tas niet. Of ben er snel bij en win als één van de eerste 200 klanten een gratis (duurzame) boodschappentas van Pure Jute.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.