Tilburg University zoekt nieuwe campusdichter

Wil jij Tilburg University het hele jaar door van poëtisch commentaar voorzien? Meld je dan voor 10 januari aan als nieuwe campusdichter en wie weet sta jij in 2019 wel in de spotlights.

Op Nationale Gedichtendag, 24 januari, kiest Tilburg University tijdens de Poetry Party haar nieuwe campusdichter. Iemand die zich gevraagd en ongevraagd uitspreekt over het campusleven, over zijn of haar studie, de wetenschap of over actuele thema’s uit de samenleving. Dit uiteraard allemaal op hoogstpersoonlijke wijze.

Een aantal maal per jaar worden jouw gedichten gepubliceerd in Univers of breng je jouw levenswerk ten gehore tijdens diverse evenementen van Academic Forum. Voor je inspanningen gedurende het jaar ontvangt de campusdichter een stipendium van 500 euro.

Inschrijven

Wil jij jouw ervaringen op de campus van Tilburg University met iedereen delen? Meld je dan voor donderdag 10 januari aan door drie gedichten te sturen naar academicforum@tilburguniversity.edu. Deelnemen mag in het Nederlands en Engels. De voorwaarden zijn wel dat je student of medewerker bent van Tilburg University en dat tenminste één gedicht gaat over het campusleven.

Wie weet word jij op donderdag 24 januari tijdens de Poetry Party wel verkozen tot campusdichter 2019!

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.