Afscheid

Donderdag 30 juni, 17.58 uur. Beste lezers, het is mooi geweest. Ik ga afscheid nemen. Morgen is het 1 juli en dan ga ik genieten van een welverdie…, nou ja, dan ga ik in elk geval genieten van mijn vakantie. Op doktersadvies dien ik ver uit de buurt van de computer te blijven, welk advies kracht is bijgezet met niet mis te verstane dreigementen door alle leden van mijn familie. Gedurende de vakantiemaanden juli en augustus zal er derhalve niet worden geblogd – althans niet door mij, door anderen waarschijnlijk wel, maar dat is van weinig belang. 

Ik begin mijn vakantie met een kort verblijf op het Griekse eiland Kosmetikos, waar ik door het gemeentebestuur van het vriendelijke dorpje Delirios Alkoholikos ben uitgenodigd om daar de voor het land noodzakelijke belastingverhogingen en bezuinigingsmaatregelen in begrijpelijke woorden uit te leggen aan de eenvoudige dorpelingen, die voornamelijk werkzaam zijn in nautische en agrarische beroepen. Genietend van de Griekse gastvrijheid zal ik verblijven in een of ander rustiek ressort, op een all inclusive basis van brood, feta, olijven, brood, wijn, ouzo, wijn en brood.

Mocht ik dit alles overleven, dan hervat ik op 1 september het schrijven van mijn blogs, na het in ontvangst nemen van de gebruikelijke gelden en geschenken van de zijde van de dankbare redactie van Univers. Tot dat moment: vamos alaplaios! het ga u goed!

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.