VVV Tilburg dependance Jehova’s Getuigen

Maken wij ons druk over Moslims? Christenen, die zijn pas gevaarlijk! Sinds kort hangt deze reclameposter in mupi’s verspreid door Tilburg.

Tilburg Bas Horsten postte het kiekje op Facebook. Mij was de poster ook al opgevallen. Inderdaad, om te huilen zo slecht. Is dit nu stadspromotie?

Wat zien we hier eigenlijk? Een jonge lachende moeder met een huilende dochter, dacht ik eerst. Dochterlief is net terug van dat kinderfeestje van de VVV. Helemaal overstuur. Wat zou haar zijn overkomen? Betast door een enge clown, gokte ik, eentje met een druppel aan de neus.

Maar nee hoor, want de realiteit is altijd wilder dan de wildste fictie, getuige de ontdekking van Michiel Corten (die ook op Facebook reageerde). Hij wijst er fijntjes op dat we hier van doen hebben met een ordinaire stockfoto. „Two close girls happily crying together” luidt het onderschrift. De foto maakt deel uit van een hele serie die je HIER kunt bekijken. En wat blijkt? Beide dames zijn geheel bevangen door de Kracht van de Here. Ze lezen samen de Bijbel, bidden tot God, ontvangen Zijn Zege en juichen richting hemel.

Kijk, dat wist ik dus niet: dat de VVV Tilburg eigenlijk een dependance is van Jehova’s Getuigen, die kinderfeestjes aanwenden om niets vermoedende inwoners van Tilburg te hersenspoelen. Betalen we daar tegenwoordig gemeentelijke belastingen voor? Schande! Hallo Tilburgse gemeenteraad, doe hier eens iets aan!

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.