Toezicht op TiU

In dit nummer: Wie zijn de toezichthouders van de universiteiten en hogescholen en waar komen ze vandaan. Het stichtingsbestuur (raad van toezicht) van Tilburg University nader bekeken. Passie, fear & faith van bunkerharde socioloog, karaokekanon en columnist Peter Achterberg. Student Edwin Dekkers bouwt een carnavalswagen. Bellen met Jan Magnus. De strijd om de studenten: Tilburgse politieke partijen in verkiezingstijd. Luuk Koelman voelt zich Roy Donders. Vanwege social media, smartphone en Google Glass moeten er nieuwe regels en wetten voor privacy komen, zeg hoogleraar technologie Bert-Jaap Koops. En: de Bulgaren en Roemenen komen, is dat erg?

[gview file=”http://universonline.nl/wp-content/uploads/univers-magazines/Univers_20140220_09_MAG.pdf” save=”1″ width=”560px” height=”750px”]

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.