ImagesConnect organiseert discussie over buitenlandse studenten

ImagesConnect organiseert discussie over buitenlandse studenten

Wat is wenselijk: buitenlandse studenten hier opleiden en hier houden, of bepakt en bezakt met kennis terug sturen naar het thuisland? Stichting ImagesConnect organiseert op 3 juni een gelegenheid die een antwoord zoekt op deze vraag. Ook wordt er door middel van een crowdfundingactie geld opgehaald voor hulpvoorzieningen voor studenten in Liberia.

Tijdens deze middag wordt er een link gelegd tussen ImagesConnect en een project van Tilburg University: professors for development. Professors for development is een initiatief waarbij professoren van Tilburg University zich inzetten voor de ontwikkeling van universiteiten in Afrika.

De discussie – ‘educate a man, educate a nation’ – vindt op 3 juni tussen 16.00 en 17.30 uur plaats in het Soul café, bij Talent Square. Er kunnen maximaal 150 mensen binnen.

Fotograaf van stichting ImagesConnect Henny Boogert,  fotografeert studenten over de wereld in hun studentenkamer. Een aantal van deze foto’s hangen op dit moment in de aula van het Cobbenhagen gebouw.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.