Denktank voor wo-studenten

Krakende hersenen in de grootste denktank van de wereld, genaamd Create Tomorrow. Student Union organiseert voor de zesde keer een denktank mét competitievorm voor hbo- en wo-studenten uit heel Nederland. De denktank wordt gehouden op woensdag 22 april aan de Universiteit Twente.

Deelnemers aan Create Tomorrow werken een dag lang in teamverband aan verschillende cases uit het bedrijfsleven. Hierbij worden ze ondersteund door professionele adviseurs. Op deze manier komen studenten en bedrijven op een creatieve manier dichter bij elkaar. Daarnaast zijn er ook bekende sprekers aanwezig zoals Jan Jaap van der Wal en worden er leuke optredens gegeven door bijvoorbeeld Op Sterk Water.

4000 euro
De inschrijving voor de denktank is vijftig euro per team. Een team bestaat dan uit zes tot acht personen. Voor dat bedrag heb je voor je hele team een lunch, diner en drankjes. Er wordt daarnaast per team een teamcaptain aangewezen. Ook zit er een leuke prijs aan vast: namelijk een geldbedrag van 4000 euro.

De dag begint met een opening en het uitdelen van de cases. Uiteindelijk wordt de denktank afgesloten met de prijsuitreiking en een eindfeest. De dag wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Wil jij die 4000 euro winnen en ben je creatief in het bedenken oplossingen? Schrijf je dan in vóór 8 april. ‘Think today, create tomorrow’, aldus Create Tomorrow.

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar en bekijk hier de Facebookpagina.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.