Twee uur niet plassen tijdens de TOP-biercantus

Een biercantus hoort bij een introductie. Menig student, oud-student en zelfs bestuurder – hebben we in eerdere jaren gezien – zal dit beamen. Ook vandaag stroomden de studenten als uit een open vat bier de straat op richting Spoorzone om te drinken, zingen en brallen.Nicole 24 jaar, Aleks, 21 jaar:
“This is our first beer cantus. The Dutch songs were a bit awkward at first, but after the first songs and first beers it was pretty great.”

Eric Groenen, 47 jaar, beveiliging:
“Het begon rustig, maar nu is het een grote puinhoop. Ik loop al 17 jaar rond, dus ik schrik niet meer van een feestje als dit.”

Yara Muller, 21 jaar, Promotie Commissie Vidar – Albert Goderik, 19 jaar, ook promocie:
“Dit groepje van de promocie is allemaal eerstejaars in de promo. We merken dat alle studenten het gezellig vinden om een praatje te maken. We hoeven zeker niet iedereen te overtuigen om lid te worden.”

Max Mens en Lars Tuller, beiden 24 jaar, Pre-master Marketing Management:
“We hebben er anderhalf uur over gedaan om van Breda naar Tilburg te komen. We waren 5 minuutjes te laat om mee te doen. Daarom maken we er hierbuiten maar onze eigen cantus van.”

“Het begon rustig, maar nu is het een grote puinhoop”

Johan van Diepen, 22 jaar, eerstejaars CIW:
“Ik ben 22, dus dit is niet mijn eerste cantus. Ik verwacht wel dat dit de heftigste wordt; de verhalen zijn groots. Mag je niet plassen tijdens de cantus? 2 uur lang? Hoe doe je dat?!”

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.