Slagboom

“Waarvan zei u ook alweer dat u bent? Univers Online? Nee, nooit van gehoord. Maar fijn dat u even belt om ook mijn kant van het verhaal te horen.”

“Ja, de Albert Heijn XL, aan de Jan Heijnsstraat. Ik kom er nooit, maar deze week was de slagroom in de aanbieding. Dus ik dacht: laat ik daar eens gezellig heen rijden in mijn nieuwe scootmobiel. Alles ging voorspoedig meneer. Helemaal niet vreemd, want tijdens de cursus heb ik nog met goed gevolg zigzaggend om pionnetjes heen gereden.

Dus ik wist: nooit te snel een bocht nemen, want voor je het weet lig je op je snufferd. Maar op een recht stuk kun je natuurlijk wel lekker snelheid maken. Dat is dus heel belangrijk hè, dat je alles op een snelle en correcte manier doet. Ja, achterwielaandrijving. De leverancier zei nog: ‘mevrouw, u kunt er zo een wheely mee maken.’

Waarom gniffelt u nu? Ik vind het een grof schandaal van de Albert Heijn. Kom je voor slagroom, krijg je een slagboom. En naar die uitrijdkaart kon ik ook mooi fluiten.”

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.