Volleyballen in je carnavalspèkske

Carnaval begint vroeg dit jaar! Reeds op de donderdag stond een meute aan verkleed volk klaar om te carnavallen op het Carnavals Volleybal Toernooi. Tussen de liters bier wordt er zelfs keurig gevolleybald.

Met het concept zijn we al bekend door de befaamde studenten-hockeytoernooien. Het ‘CVT’ is wat dat betreft een prima vroege start voor de carnavalsdagen. Een enkeling daargelaten is er namelijk weinig competitiviteit. Meer ruimte is er voor gezelligheid en, bijbehorend, bier.

Zo nu en dan steekt van een bezwete sporter zijn hoofd bij een van de sportzalen van het Olypmia-gebouw naar binnen. Het sportcentrum is namelijk gewoon geopend, ook voor niet-bier drinkende sporters. Vooral internationals hebben in eerste instantie moeite het te begrijpen.

Carnaval is geopend.

Carnaval in Kruikenstad! Bij het volleybaltournooi van FOSST #sportief #carnaval #N.S.T.

Een foto die is geplaatst door N.S.T. (@navigatorstilburg) op

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.