Plato organiseert diner voor minderbedeelden

Even genieten voor Tilburgers die een avondje uit niet als vanzelfsprekend zien. Dat wil studentenvereniging Plato op vrijdag 8 april voor de vierde keer waarmaken. Het initiatief is onderdeel van Serve The City Tilburg.

Op deze avond wordt de sociëteit aan de Schouwburgring omgetoverd tot een heus restaurant. Met dit initiatief wil Plato zo’n 75 Tilburgers een hart onder de riem te steken. De genodigden krijgen een geheel verzorgde en kosteloze avond vol lekker eten. Het diner telt drie gangen en wordt door de studenten zelf gekookt. Het initiatief is mede mogelijk door Tilburgse ondernemers.

Het is de bedoeling dat verschillende groepen met elkaar gaan dineren. Dat moet voor een unieke en dankbare sfeer zorgen. Naast het kosteloze diner heeft Plato ook voor vermaak gezorgd. “Het is mooi dat wij als studenten iets terug kunnen doen voor de stad die ons een mooie studententijd biedt”, vertelt voorzitter Kim Verlijsdonk. “Zeker voor onze stadsgenoten die het moeilijk hebben of juist een extraatje verdienen. Financieel kunnen wij niet altijd veel betekenen, maar daar vinden we gelukkig sponsoren voor in de Tilburgse ondernemerskringen. En wij stoppen er dan met alle plezier onze vrije tijd in.”

Benieuwd naar de voorgaande editie? Lees dan hier het verslag.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.