Hoppend naar TiU

Vanaf woensdag kan het gebruikt worden; het eerste fietshopperpoint in Tilburg. Even gauw vanaf de Spoorlaan naar de uni? App openen, fiets reserveren, lenen en betalen.

De deelfiets is bedoeld om tijdelijk te gebruiken. Door het hoppen reizen gebruikers sneller en gezonder door de stad. Medewerkers van gemeente Tilburg zijn de eersten die van de app gebruik gaan maken. Na registratie kunnen zij de fiets van het slot halen, de gebruiksduur bekijken en zien hoeveel Hoppers er op dat moment beschikbaar zijn.

Eerste point in Tilburg
Vooralsnog is het Hopperpoint op de Spoorlaan de eerste locatie in Tilburg. In de komende maanden zullen er op meerdere plekken in Tilburg meer punten geopend worden. Ze komen vooral op bedrijventerreinen, bij hotels, op parkeer & reislocaties en op andere A-locaties in de stad. De Hopper kan op een ander point terug worden gebracht dan waar geleend.

Op 6 april opent wethouder Mario Jacobs het Hopperpoint op Spoorlaan 181. Eerder dit jaar werden er al twee punten geopend in Eindhoven.

Eerder schreef Univers er dit over.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.