American Football clinic in Tilburg

Benieuwd hoe Amerikanen nou echt Football spelen? Op woensdag 20 april organiseert FOSST samen met Tilburg Wolves een ‘American Football clinic’. Het evenement vindt plaats op de velden van WSJ aan de Centaurusweg.

De clinic is bedoeld voor alle studenten die het leuk lijkt om een keer American Football te spelen. PR-functionaris Niek de Jonge (FOSST): “We proberen interesse in het Football te wekken. Als er genoeg animo voor is kunnen we kijken of we samen met de Wolves een studenten sportvereniging kunnen opstarten.” Tilburg Wolves heeft al langere tijd interesse getoond in een samenwerking met FOSST. De clinic biedt plaats aan 20 tot 25 mensen (M/V).

Rond 19:30 uur begint de training op het WSJ-terrein. Daar nemen de Wolves het over. Na de clinic worden er formulieren uitgedeeld voor geïnteresseerden. “Misschien ook nog een klein borreltje, om even na te praten”, voegt De Jonge toe.

Inschrijven
Inschrijven kan via fosst.nl/football. De deelname is gratis en vereist geen sportkaart. FOSST raadt wel aan voetbalschoenen mee te nemen. Geen kicksen? Neem dan goede buitensportschoenen mee. “We hebben er heel veel zin in!”, sluit De Jonge af.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.