Student, financiële hulp is nabij

Ook altijd maand over aan het einde van je geld? Daar probeert het vernieuwde Financieel Studieplan zowel nieuwe als huidige studenten bij te helpen.

Het Financieel Studieplan helpt studenten bewuster om te gaan met hun geld. In een paar klikken zijn de inkomsten en uitgaven van een vergelijkbare student te zien. Vervolgens vult de gebruiker zijn/haar inkomsten en uitgaven in om een eigen studiebegroting te maken. Het Financieel Studieplan is geschikt voor zowel mbo-, hbo- als wo-studenten.

De site biedt meerdere mogelijkheden. Dat gaat van gesprekken over financiën, tot aan een kijkje in de financiële toekomst van de student.

Het Financieel Studieplan is gratis en is een initiatief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Nibud, DUO, LSVb, ISO, LKvV, NJR, LAKS, JOB, CNV Jongeren, FNV Jong, Fonds 21 en Stichting Goede doelen Nh1816.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.