Prisma-gebouw: van Copyshop naar selfservice-corner

De copyshop PrismaPrint gaat 15 juli sluiten. De reden is dat de winkel wordt omgebouwd tot een moderne selfservice-corner. De nieuwe apparatuur stelt studenten zelf in staat om te printen in kleur tot het printen op A0-formaat.

De reden voor de verbouwingswerkzaamheden is de gewijzigde dienstverlening voor studenten en medewerkers. Canon neemt namelijk de dienstverlening over met ingang van het collegejaar 2016-2017. De huidige balie van de copyshop blijft echter wel nog beperkt open, ook tijdens de sluiting. Er kunnen wel andere levertijden gelden, dus let daar wel op.

Als je vanaf augustus of september nog opdrachten hebt die je wilt laten printen, dan moet je de nieuwe online printportal gebruiken die via intranet te bereiken is. Deze opdrachten worden dan op een externe locatie geproduceerd en daarna op de gewenste locatie afgeleverd. Promotieartikelen en relatiegeschenken van Tilburg University bestel je via de de nieuwe Canon portal. In het komende jaar wordt de collectie vernieuwd.

De PrismaPrint Studio en het ordermanagement van de repro-opdrachten gaan niet van locatie wijzigen. Deze blijven gevestigd naast de selfservice-corner, bij de entree van het Prisma-gebouw. Meer informatie over de gewijzigde dienstverlening volgt via intranet de komende maanden.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.