Op wetenschappelijk niveau gastvrijheid leren

De Efteling biedt meer dan alleen een leuk dagje uit. Zo werkt de TIAS business school van Tilburg University samen met het pretpark om klantgerichtheidstrainingen te verzorgen. Dat meldt de website van TIAS.

Een bedrijf als de Efteling profileert zich graag vanwege hun gastvrijheid. Dat geldt zowel extern als intern. Daarom heeft de Efteling meerdere producten ontwikkeld die andere bedrijven kunnen helpen om de gastgerichtheid binnen een organisatie te ontwikkelen. Bedrijven kunnen een masterclass volgen om te leren de gastgerichtheid van de Efteling toe te passen in hun eigen bedrijf.

Nu wordt er samengewerkt met TIAS School for Business and Society van de Tilburg Universiteit. Daarom worden de bestaande trainingen die voor bedrijven georganiseerd worden nu ook met een wetenschappelijk onderbouwde variant gegeven. Een hoogleraar sluit zich namelijk aan bij deze masterclass, zodat de casus van een bedrijf op wetenschappelijk niveau kan worden behandeld tijdens deze masterclass.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.