Top door de TOP-week

Goeie genade, hoe overleef je deze Top-week? In elk geval met een goede bodem. Met hulp van Leonie ter Veld (van het boek ‘Gewoon wat een studentje ’s avonds eet’) geeft Univers de hele week (voedzame) tips voor de aankomende student. Dat lijkt geen overbodige luxe, dit jaar.

Maandag begint de dag namelijk al heel vroeg in het Sports Center vlakbij de universiteit: om acht uur is het dringen voor de inschrijvingen. En daarna is het ’s middags sporten geblazen. Dinsdag is het spellendag in het Leypark en feest tijdens het singlefeestje in poppodium 013, waar ieder z’n eigen favoriete singeltje kan laten horen.

Op woensdag is de biercantus (spoorzone), maar ook als je niet drinkt, moet je door. Komisch duo De Westermannen geeft de ‘ben-ik-geschikt-voor-het-studentenleven’-show en de Pathé-bioscoop vertoont de film Jungle Book. Donderdag vanaf 1 uur is het TOP-festival op het Koningsplein, om daarna door te zakken tijdens de kroegentocht. En ook vrijdag gaan we gewoon door met feesten tijdens de poolparty in zwembad Stappegoor en de Final Party in de Spoorzone.

Kortom, een ware uitputtingsslag. Maar geen paniek! Vanaf maandag geeft Univers je de tips om je energie op pijl te houden en de katers de baas te zijn.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.