Voedseltips TOP-Week dag 4

Ontbijt:

Zorg dat je een stokbrood in huis hebt, en iemand om hem mee te delen. Braad zelf wat kipfilet à la minute. Als deze goudbruin is, kun je hem tussen je stokbrood stoppen. Snij een lente-ui in dunne plakjes, en plaats deze tussen de kip en het brood. Voeg ketchup toe voor wat extra smaak. Verdeel het stokbrood onder je hongerige vrienden, of eet helemaal alleen op als je grote trek hebt.

Avondeten:

Vanavond begint de kroegentocht, dus wat vet eten is niet verkeerd. Een hamburger kan besteld worden bij McDonalds, maar je kunt ze ook zelf maken. Met een naam als ‘hartaanvalburger’, kun je haast niet fout zitten. Voor dit recept linken we je naar de blog van Leonie ter Veld:  http://gewoonwateenstudentjesavondseet.nl/2013/08/zelfgemaakte-hamburgers-op-een.html.

Late night snack:

Als je dan toch al de stad aan het verkennen bent tijdens een kroegentocht, kun je net zo goed nog even de smaak van de Tilburgse nachtuurtjes proeven. Die smaakt vaak gefrituurd. Probeer eens een flinke hoop hotwings bij ‘De Heuvel Chicken’, in het centrum. Vergeet niet een glaasje water erbij te drinken.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.