Hoog bezoek

Univers 6, 2016. Koninging Maxima opent de Jheronimus Academy of Data Science in Den Bosch, een fotoverslag.

Voormalig langstudeerder Erik de Bruijn heeft succes als printpionier, met zijn bedrijf met 3d-printers. Marnix Snel promoveerde met een studie naar brongebruik in de rechtswetenschap. Tussen alle wetboeken en jurisprudentie ontbrak het nog aan eenduidige regels daarvoor.

Vijf vragen over het nieuwe studenteninformatiesysteem Osiris. Een ‘sisverbod’ wordt teruggefloten door strafrechtdeskundige Marloes van Noorloos. Eijffinger ziet weinig goeds in de economische plannen van Trump. Henriette Prast pleit voor een vrouwenquotum, want vrouwen worden nog te veel gezien als wezens van een lagere orde. En drie studenten haalden twee zetels in de gemeenteraad met hun partij Lijst Blanco.

Ondertussen heeft Broers toch een voornemen, zucht Bardoel naar kloostertucht, ziet Welmoed Tiedeman de mooiste man ooit en deelt Leanne Soff rake klappen uit.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.