Februari meditatiemaand

Medewerkers van Tilburg University die kennis willen maken met meditatie, worden in februari bediend. Met vier dagen meditatie onder begeleiding.

Dinsdag 7 en 14 februari kan je uitleg krijgen over de traditionele, zittende meditatie. Om 12.30u meld je je in gebouw Zwijsen. Een kwartier later begint docent Hervé Tijssen met de meditatie. Verschillende concentratie- en observatietechnieken zullen de revue passeren. Deze technieken kunnen je helpen om jezelf op te laden en er weer fris en fruitig tegenaan te gaan op de werkvloer.

Wandelen

Naast de traditionele meditatie kan je ook een stuk in stilte wandelen door de Warande. Op donderdag 9 en 16 februari kan je dat doen onder begeleiding van wederom Hervé Tijssen. Om 12.30u meld je je bij de ingang van de Warande. Daarna loop je een half uur ontspannen en in aandacht door het bos.

Inschrijven uiterlijk 31 januari, mail naar personeelssport@tilburguniversity.edu.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.