Steeds minder contact met vertrouwenspersoon gezocht

26 medewerkers en studenten aan Tilburg University zochten in 2016 contact met een vertrouwenspersoon. Dat zijn er vier meer dan vorig jaar, maar vergeleken met voorgaande jaren is een daling te zien.

In 2011 zochten namelijk nog 34 mensen contact met een vertrouwenspersoon aan de universiteit. In de jaren 2012 en 2013 steeg dit naar 42 mensen, in 2014 zelfs 44 mensen. De meeste klachten gaan over een werkprobleem of –conflict.

Het afgelopen jaar deden twintig vrouwen en zes mannen een beroep op een vertrouwenspersoon. Onder deze groep bevonden zich zeven wetenschappelijke medewerkers, twee promovendi, vier medewerkers van het ondersteunend personeel, twaalf studenten, twee alumni en één bezoeker.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.