TiSEM-studenten maken kennis met Tilburg University

De Topweek is net voorbij en de volgende introductiedag staat alweer gepland: de informatiedag voor TiSEM-studenten. Zij verzamelden vandaag op de campus om de laatste voorbereidingen voor het nieuwe studiejaar te treffen. De dag werd georganiseerd door MAK, een organisatie die studenten van TiSEM begeleidt in hun studieproces.

Dit studiejaar is het formele programma op de universiteit uit de Topweek geschrapt. Daarom was het vandaag voor TiSEM-studenten tijd om kennis te maken met Blackboard en zich officieel te registreren. Als ze nog prangende vragen of ernstige twijfels hadden, kon dat vandaag geuit worden. Vorige week maandag hadden de nieuwe studenten ook al een programma op de universiteit, met een meer informelere insteek.

Tussen de formele gedeeltes in konden de studenten buiten lunchen. Dat was groots aangepakt in de ‘tuin’ achter het Cobbenhagengebouw. Er stonden diverse foodtrucks waar studenten onder andere pasta, curryworsten, frozen yoghurt en churros konden eten. Ook waren relevante studentengeledingen als Front, ECCO en Asset aanwezig met een informatiekraam. Naar schatting waren er ongeveer 1100 studenten aanwezig. “Organisatorisch een flinke klus”, laat een vrijwilliger van MAK weten. “Maar alles liep op rolletjes en we hebben ontzettend veel geluk met het weer.”

Zo ontstond een soort festivalterrein waar studenten konden genieten van het zonnetje, lekker eten en elkaar. Colleges worden nog even uitgesteld tot morgen. Je moet natuurlijk ook niet overdrijven, hè.

 

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.