Stories of borderless love

Univers 8, 2018. Valentijnseditie. Zes studenten en hun grenzeloze liefdesverhalen. 

Verder: hoe overleef ik een groepsopdracht? Je kunt samenwerken aan de hand van de negen rollen van Belbin. Eva van Vugt over het referendum en de regeringsplannen om referenda weer af te schaffen. De nieuwe campusdichter is Martijn Faes. Meer over hem en zijn eerste campusgedicht. En Sylvester Eijffinger vindt het tijd dat er meer geld naar de universiteiten gaat. 

Coverstory: International love is not easy, six Tilburg University students share their personal stories of international love. And: When the brain takes the witness stand. Sjors Ligthart talks about the legal possibilities and limitations of cross-examining the human brain.

 

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.