AH to go op de campus geopend

Vandaag was het zo ver: de nieuwe AH to go op de campus opende zijn deuren. En dat gebeurde in stijl met een blauwe loper, ballonen en een gratis thermosbeker voor de eerste 500 klanten.

AH to goDe locatie van deze nieuwste aanwinst op de campus is nogal handig voor studenten en medewerkers. De AH to go is te vinden tussen de ingang van het Goossensgebouw en de Starbucks, dus dichtbij de bieb en de meeste collegezalen. Ideaal als je even iets te eten wil halen bij de Appie maar toch niet helemaal naar het andere einde van de campus wil lopen. De winkel is klein maar modern, en overzichtelijk ingericht. Je hebt er zelfs een soort bartafel bij het raam waar je een koffietje kunt doen met vrienden of collega’s, een maaltijd kunt nuttigen of misschien zelfs kunt studeren. Althans als je de drukte aan kunt, want druk zal het zeker worden in deze kleine ruimte, vooral tijdens lunchtijd. En met maar vier zelf-scan kassa’s in de winkel bestaat de kans dat je toch even in de rij moet staan.

Het aanbod is vrij ruim, je vindt er alle producten die je in elke andere AH to go ook vindt: salades, sushi, broodjes, broodbeleg, fruit, verschillende warme en koude maaltijden. De prijzen zijn te vergelijken met wat je voor een maaltijd in de kantine betaalt. Maar de AH to go heeft wel een veel groter aanbod (ongeveer 1500 producten worden er in totaal verkocht). Misschien een reden voor studenten om in de toekomst vaker voor de AH to go te kiezen dan de kantine.

Naast de to go maaltijden vind je ook een klein aanbod aan producten voor je dagelijkse boodschappen. Deze zijn wel een flink stuk duurder dan bij de normale Albert Heijn. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een zak naturel Lays chips 50 cent meer. Mocht je op je centen willen letten, dan kun je dus toch beter even een paar meter extra lopen naar de normale Albert Heijn.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.