De universiteit is geen safe space

Univers 11, 2018. De universiteit is geen safe space. Zijn er op de universiteit grenzen aan de vrijheid van meningsuiting? De meningen erover verschillen. Reactie op het artikel Little princess syndrome: de ‘verwende student’ zegt: ik dacht het niet, docenten zijn ook niet perfect.

Henk Bovekerk kreeg een tien voor zijn scriptie over de PVV als fascistische partij, veel ophef volgde. Hoe gaat het zes jaar later met hem? Sylvester Eijffinger over bonussen, boete doen en excuses aanbieden.

Also: Tilburg University alumna Brenda Adoyo hopes to break the stigma around menstruation. It can keep girls from reaching their potential. And: pre-masters are promoted as gateway to a dream career, but what happens when you fail?

 

 

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.