Metamorfose

Univers 13, 2018. Metamorfose, ons allerlaatste papieren magazine, vol veranderingen.

Met: Werkdruk, nooit van gehoord, over werken op de universiteit en hoe dat is veranderd door de jaren heen. Van student tot docent, docenten praten over hun studententijd en hun transformatie tot docent. Kantelpunt, kadertjes met studenten die vertellen over de ervaring die hun leven heeft veranderd. De metamorfose van de campus, welke veranderingen komen er op de campus om de groeiambities van de universiteit mogelijk te maken? Eijffinger over de digitalisering van de journalistiek. En: Vaarwel Univers magazine, een afscheid in cijfers.

Verder: campusgedicht Reverie van campusdichter Martijn Faes. Het gifje slokt alles op, Iris Cuppen kreeg een 9,5 voor dit masteronderzoek. En Eefje Wentelteefje heeft last van een vol hoofd en maakt wat geheugenruimte vrij.

Also: From surviving to thriving. A one-year program helps refugees prepare for academic succes. The story of four participants and their portraits by photographer Ahmet Polat.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.