Vitaliteitsprogramma Tilburg University winnaar ENAS-award

Vitaliteitsprogramma Tilburg University winnaar ENAS-award

Het vitaliteitsprogramma van Tilburg University heeft een ENAS-award gewonnen. Met dit programma tracht de universiteit de gezondheid van iedere werknemer te bevorderen. 

Tilburg University was een van de drie genomineerden voor een ENAS-award. Deze prijs wordt jaarlijks door het European Network of Academic Sports Services (ENAS) uitgereikt. Doel van de prijs is het ondersteunen en promoten van sportieve ontwikkelingen aan universiteiten en hogescholen. Naast erkenning, ontvangt de winner ook 1500 euro aan sportkleding en een geldbedrag van 1000 euro ter vrije besteding. Volgens Max van Veen, afdelingshoofd van het sportcentrum, gaat het vooral om een symbolisch bedrag. Het geld zal worden gebruikt om aandacht te trekken voor het vitaliteitsprogramma.

Vitaliteitsprogramma

Doel van het vitaliteitsprogramma, dat wordt vormgegeven door Sports and Healthmanager Eric Mathieu, is het bevorderen van de gezondheid van iedere werknemer. Dit gebeurt via verschillende activiteiten en workshops. Zo zijn er het hele jaar door activiteiten zoals hardloopwedstrijden en een golftoernooi. Maar werknemers kunnen ook voedingsadvies krijgen of cursussen volgen over het omgaan met stress. Het programma is toegankelijk voor alle werknemers, ook zonder sportabonnement. Meer informatie over het programma is te vinden onder deze link.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.