Nieuwe miniserie: Bijzondere nevenfuncties

In de maand juni publiceert Univers een driedelige miniserie over bijzondere nevenfuncties. Hierin vertellen wetenschappers van deze universiteit over hun unieke bijbanen. 

Als je denkt dat wetenschappers niets anders doen dan lesgeven en onderzoek uitvoeren, dan heb je het mis. Wetenschappers zijn namelijk echte duizendpoten. Naast hun werk op de universiteit hebben zij vaak ook nog vele andere nevenfuncties. En daar zitten af en toe hele bijzondere tussen. Voor een nieuwe miniserie over deze bijzondere nevenfuncties ging Univers in gesprek met een drietal wetenschappers. Zij vertellen uitgebreid over hun werk en het maatschappelijke belang daarvan.

De komende drie weken wordt wekelijks een nieuw interview op onze site geplaatst. Vandaag: Nicola Jägers, hoogleraar internationale mensenrechten en collegelid bij het College voor de Rechten van de Mens.   

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.