Kerstspecial: Een bijzonder jaar

Kerst is traditioneel een periode van terugkijken en verhalen vertellen. Tijdens de feestdagen brengt Univers een kerstspecial waarin mensen die verbonden zijn aan Tilburg University terugblikken op een bijzonder jaar. 

kerstballen

Hoe is het om tijdens je studie moeder te worden? Durf je na een leven lang werken aan de universiteit de stap te maken om te emigreren naar het buitenland? Kom je aan studeren toe als je door de kamernood in een tent moet slapen? En in je eentje een studentenpartij runnen, hoe doe je dat?

Van 23 tot en met 27 december brengt Univers dagelijks een interview met iemand die een opmerkelijk jaar achter de rug heeft. Soms ontroerend, soms grappig, altijd interessant. Zodat je je niet hoeft te vervelen tijdens het uren durende kerstdiner of als je wacht totdat je partner eindelijk zijn favoriete rendierentrui heeft gevonden.

Univers wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.