Life In Lockdown: Marleen is eindelijk een avondje thuis

Life In Lockdown: Marleen is eindelijk een avondje thuis

In Life In Lockdown vloggen studenten en medewerkers over hun leven tijdens de pandemie. Studente International Business Administration en Psychology Marleen Pijnenburg mist de connectie met haar medestudenten maar haalt ook positiviteit uit deze lockdown: ‘Ik ben eindelijk een avondje thuis.’

Een vierdejaars eerstejaars

Afgelopen zomer vertelde Pijnenburg nog aan Univers hoe ze er tijdens haar uitwisseling in Canada achter kwam dat International Business Administration toch niet dé studie voor haar was. Ze schreef zich opnieuw in en studeert nu inmiddels al ruim een half jaar Psychology, als eerstejaars studente.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste video’s van Univers? Abonneer je dan hier op ons YouTube kanaal.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.