#14 Universiteitspastor Michiel Peeters ziet dat gelovige mensen gelukkiger zijn

#14 Universiteitspastor Michiel Peeters ziet dat gelovige mensen gelukkiger zijn

Beeld: Ton Toemen

Een plek waar je altijd naartoe kan en waar je wordt gewaardeerd om wie je bent. Dat is de Maranathakerk volgens Michiel Peeters. In deze aflevering van Univers Audio vertelt de universiteitspastor over het belang van zo’n plek en hoe hij het geloof vond. Ook gaat het gesprek over vragen die ons allemaal bezighouden. Kom je iedere ochtend je bed uit omdat er dingen moeten gebeuren, of omdat je niet kan wachten om met de dag te beginnen? En welke rol speelt zingeving daarbij?

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.