‘Heel veel collega’s vragen: hoe pak je dat nou aan, dat blended learning?’

‘Heel veel collega’s vragen: hoe pak je dat nou aan, dat blended learning?’

Opgenomen hoorcolleges en eindeloze meetings op Teams, het combineren van online onderwijs met colleges op de campus moet beter kunnen. Maar zomaar je onderwijs omgooien is een hele opgave. Hoe kunnen docenten hun vakken vernieuwen?

Sabita Soedamah-Muthu ontwikkelde met haar team een speciale toolkit voor blended learning die docenten kunnen toepassen op hun colleges. En Tila Pronk ging op eigen houtje aan de slag met een complete cursus ‘inleiding in de psychologie’. Samen met eerstejaars student Tessa van den Thillart vertellen ze over hun ervaringen.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.