Univers zoekt: studentcolumnisten

Droom je ervan om columnist te worden? Gebeurt er altijd wel iets bijzonders in jouw studentenleven en wil je daar over schrijven? Of heb jij een sterke mening over de stand van zaken in de wereld of op de universiteit, en wil je die laten horen? Dan is Univers op zoek naar jou.

Beeld: Andrea Piacquadio / Pexels

Read this call in English.

Univers is per direct op zoek naar versterking voor het team van columnisten. Grijp deze kans en meld je aan om de volgende campusberoemdheid te worden. Of je nu inhoudelijke kritiek levert op het onderwijs, of juist graag schrijft over de avonturen in je studentenhuis: zet het op papier en deel het!

Waar zijn we naar op zoek?

  • Studenten van Tilburg University;
  • die driewekelijks een column willen schrijven;
  • van maximaal 400 woorden;
  • in het Nederlands of in het Engels.

Je krijgt een vergoeding. Het spreekt voor zich dat je beschikt over een uitstekende taalvaardigheid en dat je goed kan schrijven. Heb je interesse? Mail een proefcolumn plus een kort cv naar b.smout@uvt.nl. Inzenden kan tot en met 24 september.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.