Resource wint Gouden Luis

Resource, het magazine van studenten en medewerkers van Wageningen Universiteit, is de winnaar van de Gouden Luis in de Pels 2011. Donderdag 3 november ontvingen ze de trofee en een cheque ter waarde van 500 euro uit handen van juryvoorzitter Dolf Rogmans. De Luis is een prijs voor het meest onafhankelijke hogeschool of universiteitsmedium in Nederland.De prijs is ingesteld door het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam.

Resource won de prijs omdat volgens de jury het medium een duidelijke doelgroep heeft en een duidelijke bladformule die  consequent doorgevoerd wordt.

EM, het magazine van de Erasmus universiteit won met ‘Het beste gejatte nummer ooit‘  de categorie beste productie. De jury vond het zomernummer waarin de opmaak en stijl van diverse rubrieken uit bekende tijdschriften werd gekopieerd ronduit jaloersmakend.

De prijs voor de beste vormgeving werd niet uitgereikt. De jury zag onvoldoende goede vormgeving terug onder de inzenders.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.