Virtual Reality

Univers 5, 2017. Virtual Reality. Tilburgse wetenschappers verkennen virtuele werelden in het DAF Lab. Wetenschappers maken ook fouten, wat kunnen ze er tegen doen? Coosje Veldkamp promoveerde erop. Eijffinger waarschuwt: de Bitcoin is gebakken lucht. Leven in twee werelden: thuiswonen en toch actief in het studentenleven. Henk Strikkers ziet Tilburg als stad van de liefde. En Eefje Wentelteefje ziet problemen bij fitnessende medewerkers.

Also: The power of nudging, Tilburg behaviorial economists believe a nudge can help imperfect humans make better choices. And: Students who volunteer explain why it pays off, even without a paycheck. 

 

 

 

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.